Mohamed El Ghazi

Waarom Schoonmaker van het Jaar?

Een prettige, schone reis voor de treinreiziger! Mohamed gaat ervoor. Of dat nu betekent dat hij treinen schoonmaakt in de nacht, in de regen, in de kou... Deze ruwe bolster is supergemotiveerd en megaloyaal. Geen wonder dat Hago Rail Services én NS met hem weglopen.

Door zijn jarenlange ervaring en grote dosis kennis en kunde van treinschoonmaak is hij op verschillende werkzaamheden inzetbaar. En door zijn uitstekende relatie met de verschillende contactpersonen van NS zorgt hij er ook proactief voor dat treinen die niet op de planning staan voor schoonmaak, maar die wel vuil zijn, tóch weer schoon de baan op gaan.

Mo is een keiharde werker, zo flexibel als een elastiekje en volgt de schoonmaakinstructies nauwgezet. Wat niet betekent dat hij alleen doet wat hij moet doen. Hij brengt zo ongeveer dagelijks een idee voor verbetering in. En hij heeft geen schoon veiligheidsvestje nodig om de indruk te wekken dat hij netjes werkt. Zijn prestaties zijn het bewijs.

Met veel plezier hijst Hago Rail Services hem dan ook regelmatig op het schild als dé ambassadeur van de treinschoonmaak. Nu jullie nog: stemmen maar!

 

De campagne is afgelopen. Je kunt niet meer stemmen.