Michael Linger

Waarom Schoonmaker van het Jaar?

Als een passagier hulp nodig heeft, staat hij altijd klaar. Beleefd en bescheiden. Met 100% inzet voor de organisatie! Of het nu in de ochtend om 06:00 is of in de nacht om 03:00. Want zo’n topper is hij nu eenmaal: Michael Linger.

Als glazenwasser met meer dan 15 jaar ervaring weet hij wat er van hem verwacht wordt. Sterker nog, hij is de verwachting vaak voor, want Michael is superproactief. Hij geeft het onmiddellijk aan als hij ziet dat een proces voor verbetering vatbaar is.

Samen met zijn team zorgt hij ervoor dat het glas van Hago Airport Services op Schiphol er stralend uitziet! 24/7, 365 dagen per jaar. Daar kun je de klok op gelijk zetten. Als een echte teamspeler neemt hij namelijk zonder problemen een dienst over van zijn collega als hij of zij verhinderd is.

Ondanks dat het wegens prive-omstandigheden niet altijd makkelijk voor Michael is, kunnen we op hem bouwen. Hij is altijd aanwezig bij de (vakmanschaps)toolbox-meetings, woont ieder HAS-feest bij én is onlangs nog met stichting Hi-Gene naar Ghana geweest om kinderen daar bewust te maken van hygiëne.

Hoogvlieger van het jaar!

 

De campagne is afgelopen. Je kunt niet meer stemmen.