Estera Misko

Waarom Schoonmaker van het Jaar?

De ongelooflijke drive en passie die Estera bij jachtenbouwer Oceanco aan de dag legt is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Je moet haar met eigen ogen aan het werk zien om het te geloven. Zo ongelooflijk goed is ze gewoon.

De dag door zorgt Estera voor superschone werkplekken, vergaderruimtes en sanitair. Onder meer door zo goed mogelijk te schakelen met het team. En geholpen door feilloos inzicht in de sterk wisselende pieken aan (belangrijke) klantbezoeken. Momenten waarop je weet wanneer je juist zichtbaar, of even onzichtbaar, moet zijn.

Zelfsturend als ze is, pakt Estera uit eigen beweging tal van taken op. Een opleverschoonmaak of een tussentijds belangrijk bezoek? Estera is erbij en weet ook haar andere collega’s ervan te overtuigen mee te helpen. Samen maken ze het waar.

Ze is een echte verbinder. Voor iedereen. Ook voor de leidinggevende Praktijkbegeleider. Tijdens afwezigheid of vakantie neemt zij diens taken over, waardoor de dienstverlening perfect blijft draaien. Zo weet ze altijd ergens een positieve wending aan te geven.

Geen zee te hoog: Schoonmaker van het Jaar!

De campagne is afgelopen. Je kunt niet meer stemmen.