Charles Nahimana

Waarom Schoonmaker van het Jaar?

Deze Schoonmaker van het Jaar is net als de schoonmaak zelf: je mist het pas als het - of in dit geval hij, Charles - er niet is. Veel te bescheiden dus deze collega. Laten we daar samen eens wat aan doen. Stemmen maar!

Charles is gedisciplineerd en zeer betrokken. Van 's middags 13 uur tot 's avonds 21 uur staat hij paraat! Altijd klaar om iemand te helpen. Als gezegd soms net iets teveel als stille kracht, maar vergis je niet: hij groet iedereen allerhartelijkst en als hij lacht, dan lach je met hem mee.  

Ondertussen kent hij ieder hoekje en gaatje in het Reinier de Graaf-ziekenhuis waar hij werkt. En kan hij je als specialist elke wet, regel en voorschrift over desinfectieschoonmaak uitleggen. Bovendien is hij uitermate leergierig. En even flexibel als nauwgezet: als de infectiekamers even meer aandacht vragen, plant hij de vaste taken als de schoonmaak van de liften gewoon op een ander tijdstip.

Als we iemand zouden kunnen klonen, dan zouden we dat doen met Charles. Je hebt er geen omkijken naar. Juist daarom verdient hij een plaats op het erepodium.

De campagne is afgelopen. Je kunt niet meer stemmen.